Bestilling:

Bestilling på Veirhanen.dk foregår online. Du vil modtage en automatisk bekræftelse på din bestilling på mail. Du vil ligeledes modtage en e-mail, der bekræfter afsendelsen. Derudover modtager du en faktura med varen.

Hvis det giver dig problemer at bestille online eller hvis du har spørgsmål, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail: veirhanen@veirhanen.dk eller på på Tlf. +45 51559880 eller +45 28110005

Betaling:

Veirhanen modtager online betalinger med; Dankort, Visa/Dankort, Visa, Mastercard, Mobilepay Online.

Betaling vil først blive trukket på din konto, når den fysiske vare afsendes med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Ved betaling med Visa Electron og Mastercard Debit, som er debitkort, vil betalingen blive reserveret på din konto i overensstemmelse med vilkårene for dit kort, indtil vi trækker eller afviser betalingen.

Beløbene på hjemmesiden er i DDK og inklusiv brugtmoms, som ikke kan fratrækkes. Dog er nyproducerede varer inklusiv 25 % moms. Ifald varerne er nyproducerede vil det fremgå af beskrivelsen af varen.
Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning:
Denmark – Kroner (DKK)

Veirhanen benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

Bankoverførsel
Pengene overføres til:
Arbejdernes Landsbank
Registrerings nr. 5361
Konto nr. 0274960

Ved overførsel fra Udlandet:
Bank: Arbejdernes Landsbank Norrebro afd.
Swift:   ALBA DKKK
Iban DK3053610000274960 Account 5361 0274960

Levering/afhentning af varen:

Det er muligt at afhente varen i vores butik og på vores lager på nedenstående adresse:
Veirhanen, Ravnsborggade 7, 2200 København.
Veirhanen, Stationsvej 2, 4672 Klippinge.

Mail eller ring for nærmere aftale på:
Mail: veirhanen@veirhanen.dk eller Tlf. +45 51559880 eller +45 28110005


Levering med Post Nord:

Varer der vejer op til 20 kg. leveres de af Post Nord. Leveringen vil normalt ske indenfor 2-3 dage, hvor andet ikke er angivet. Prisen for levering er til pakkeshop.

Levering i Danmark:

Levering af større møbler kr. 500, hvis der er uoverensstemmelse mellem afstand og pris, så kontakt os. Bor du etageejendom og ønsker du hjælp til opbæring, så kontakt os ligeledes.

Levering til udlandet:

Mail eller ring for nærmere aftale /pris på:
Mail: veirhanen@veirhanen.dk eller Tlf. +45 51559880 eller +5128110005

Fortrydelsesret:

Du har 14 dages returret på alle varer købt på Veirhanens hjemmeside.
Varer der er specielt forarbejdet tages ikke retur.

Udgiften til evt. returnering af en vare påhviler køberen, ligeledes at den er forsvarligt indpakket. Du som køber hæfter for at varen kommer frem i samme stand som ved leveringen.

Husk at give besked, hvis en vare ønskes returneret, på mail eller telefon, af hensyn til at der kan være andre der er interesseret i den samme vare.

Varen skal i givet fald sendes til nedenstående adresse. Varer returneret til pakkeshop og sendt pr. efterkrav modtages ikke.

Veirhanen
Stationsvej 2
4672 Klippinge

Pengene vil normalt tilbageføres indenfor senest 7 dage efter Veirhanens modtagelse af varen. 

Reklamation:

Da vores varer alle er gamle og brugte, vil de næsten altid have brugsspor. Vi forsøger så vidt muligt at beskrive evt. fejl og mangler på en vare, samt fotograferer det. Husk det er muligt at zoome ind på fotoene på hjemmesiden, for at se detaljer samt ekstra foto. 

 Kundeoplysninger:

Dine kundeoplysninger vil aldrig blive overdraget til 3. part. Ved bestilling vil du blive bedt om at oplyse navn, adresse, telefonnummer og mailadresse, disse oplysninger er kun til brug for ordren, det vil sige til evt. levering og fakturering.

Forbehold

Der tages forbehold for fejl i priserne, samt at en vare af teknisk eller menneskelig årsag er udsolgt, selvom den er angivet, som den er på lager, da varerne ligeledes bliver solgt i vores fysiske butik. Derudover tages der forbehold for fejl i målangivelsen af varerne mv.